ALVIMEDICA Is Ilani

AR-GE MÜHENDISI (Ref: ALVI-035)

Ilan Tarihi: 27.04.2009
Sehir/Ülke: Istanbul
Personel Sayisi: 1

ALVIMEDICA

Genel Nitelikler:

  • Üniversitelerin Mühendislik Bölümlerinden mezun (Tercihen Biomedikal, Kimya, Metalurji ve Malzeme Mühendisligi vb. bölümlerden mezun)
  • Tercihen ilgili bölümlerde yüksek lisansini ve/veya doktorasini tamamlamis
  • Medikal sektörde Ar-Ge çalismalarinda en az 2 yil deneyimli
  • Yeni üretim ve analiz teknolojileri ile ilgili bilgi sahibi
  • Çok iyi derecede Ingilizce, ikinci lisan olarak da tercihen Almanca bilen
  • MS Office programlarini iyi derecede kullanabilen
  • Tercihen proje yönetim tecrübesi olan, planlama/organizasyonel becerileri kuvvetli
  • Istanbul-Avrupa yakasinda ikamet eden (Tercihen Çatalca'ya yakin mesafede ikamet eden)
  • Teknolojiyi takip eden, arastirmaci ve ögrenmeye istekli
  • Yaratici, analitik düsünen, sonuç ve çözüm odakli
  • Takim çalismasina yatkin, iletisim becerileri gelismis
  • Askerlik görevini tamamlamis (Erkek adaylar için)

Is Tanimi:

  • Sorumlu oldugu ürünlerle ilgili arastirma ve gelistirme faaliyetlerini yürütmek,
  • Teknolojik gelismelere bagli olarak uluslararasi pazari incelemek ve raporlamak,
  • Ar-Ge faaliyetlerine yönelik ulusal ve uluslar arasi patent arastirmalari yapmak, yapilan arastirmalari karsilastirmali olarak degerlendirmek, analiz ederek raporlamak,
  • Yeni ürünlerin gelistirilmesi amaciyla tasarim, prototip üretimi ve test çalismalarini aktif olarak gerçeklestirmek, ürün takibini yapmak ve raporlamak,

ALVIMEDICA ILE ILGILI KISA BILGI

www.alvimedica.com

Tarihçe

Alvimedica Tibbi Ürünler San. ve Dis Tic. A.S , Nemed Tibbi Ürünler San. ve Dis Tic. Ltd. Sti adi ile 1998 yilinda Istanbul -Yesilköy Serbest Bölgesi’nde tibbi malzemeler üretmek üzere 13,3 milyon YTL sermayeyle kurulmus olup, kendi Ar-Ge bölümünde ilk olarak gelistirdigi Ephesos stent tasima sistemi ile Türkiye’nin ilk ve halen tek kardiyolojik anjiyoplasti stent ve balon üreticisidir.

Nemed, 2007 yilinda Danimarka’da da yeni kurulmus ve küçük medikal sirketlere yatirim yapan yüzde yüz Türk sermayeli bir yatirim firmasi olan Alvimedica tarafindan satin alinmistir.

Dünyada tip teknolojilerine yatirim yaparak, küçük tip teknolojisi sirketlerini büyütüp dünya pazarlarinda söz sahibi haline getirmek amaci ile kurulan Alvimedica, bu amaci dogrultusunda dünyada kendi ürün gruplarina iliskin her türlü Ar-Ge ve Ür-Ge gelismelerini yakindan takip etmektedir.

Alvimedica, Subat 2009 itibari ile üretimine artan bir kapasite ile Istanbul-Çatalca Serbest Bölgesindeki 5500 metrekarelik yeni fabrikasinda devam etmektedir.

Vizyon ve Misyon

Yüksek Vizyon Lider Ruh
Alvimedica, gelistirdigi ve ürettigi kardiyolojik anjiyoplasti balon kateterleri ve stent tasima sistemleri ile girisimsel kardiyoloji alaninda Türkiye’deki ilk ve tek üretici firmadir.
Belgelenmis Kalite Güven
Alvimedica’nin tüm ürünleri CE sertifikasina sahip olup, üretim tesislerinin ve üretim kosullarinin kalite devamliligi, her yil UKAS onayli Intertek Amtac tarafindan denetlenmektedir. Bu denetlemeler sonucu sistemin düzenli olarak iyilestirilmesi ve kalite devamliligi saglanmaktadir.
Amaca Uygun Ürün Yelpazesi
Alvimedica’nin ürün yelpazesinde, girisimsel kardiyoloji alaninda siklikla kullanilan ürünlerin yaninda, farkli ve özel vakalarda kullanilan vakaya özgü ve klinik çalismalari çesitli bilimsel dergilerde yayinlanmis ve hekimlerin güvenini kazanmis ürünler yer almaktadir.
Yüksek Üretim Kapasitesi
Alvimedica, Subat 2009 itibari ile üretimine, artan bir kapasite ile Istanbul-Çatalca Serbest Bölgesindeki 5500 metrekarelik bir alana kurulmus yeni fabrikasinda devam etmektedir.
Dünyanin en büyük 100.000 Class Clean Room’una sahip fabrikada üretim kapasitesi bes katina çikmistir.
Yüksek Teknoloji
Alvimedica, yüksek GMP kosullarina ulasabilmek için yüksek teknolojik özelliklere sahip cihaz ve araçlar ile hammaddeden son ürüne üretim yapilan bu fabrikada A’dan Z’ye bir üretim süreci gerçeklesmektedir.
Inovasyon ve Uzmanlik
MerkeziDanimarka Kopenhag’daolan Alvimedica konumu ile medikal teknolojileri arastirma ve gelistirme vadisinde yer almaktadir. Personel kadrosunda konularinda uzman ögretim üyeleri ve arastirma görevlileri bulunduran Alvimedica, yurtdisi ve yurtiçi üniversitelerin ilgili bölümlerinde de birçok bilimadaminin ve uzmanin koçlugunda proje bazli çalismaktadir.  Dünyanin birçok ülkesinden ileri teknoloji ve inovasyona yönelik firmalar ile uluslararasi isbirlikleri yapan Alvimedica, üretim teknolojilerini sürekli gelistirmektedir.
Genis Satis Agi
Alvimedica, on yedi farkli ülkede yer alan genis distribütörlük agi ile dünyadaki kardiyolojik rahatsizliklari olan tüm insanlarin ve hekimlerin ulasabilecegi kliniklere hizmet vermektedir.