Dekan: Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Genç ve dinamik Düzce Üniversitesi, evrensel düzeyde arastirma, kaliteli egitim-ögretim ve etkin bir sanayi isbirligi hedefleyen bir mühendislik fakültesini kurma heyecanini bizlerle yasamak isteyen kurucu dekanini aramaktadir.

Mühendislik Fakültesi’nde

  • Bilgisayar Mühendisligi,
  • Çevre Mühendisligi,
  • Elektrik-Elektronik Mühendisligi,
  • Endüstri Mühendisligi,
  • Makine Mühendisligi,
  • Mekatronik Mühendisligi

bölümleri yer almaktadir. Mühendislik alanlarini da kapsayan ortak laboratuar alanlarinin kurulmasi ile ilgili çalismalar baslatilmistir. Teknopark (Teknoloji Gelistirme Bölgesi) kurulumu için çalismalar da hizla yürütülmektedir.

Mühendislik Fakültesi Dekani; ögretim elemani istihdami, egitim-ögretim programlarinin olusturulmasi, laboratuarlarin kurulmasi, egitim-ögretimin yürütülmesi, arastirmanin ve yayin yapmanin tesvik edilmesi, Teknopark çalismalari ile ilgili gelecek taleplerin degerlendirilmesi gibi konularda görev yapacaktir.

Üniversitemizde, seffaf ve katilimci bir yönetim anlayisi hâkim kilinmaya çalisilmakta; Türkiye Kalite Dernegi’ne üyeligin ve Ulusal Kalite Hareketi’ne katilimin yaninda kurumsallasmayi saglayacak adimlar da hizla atilmaktadir. Son 20 ayda birçok projeyi basariyla tamamlamis ve yürütmekte olan ekibimiz, birlikte basarmanin heyecani ve mutlulugu ile çalismakta ve bu heyecani paylasip çogaltacak yeni ekip arkadaslarini beklemektedir. 2006 yili ve sonrasinda kurulmus yeni üniversiteler arasinda endeksli yayin sayisi bakimindan 2007 Yilinda birinci olan Üniversitemizin, egitim-ögretim, arastirma hizmetleri yaninda topluma hizmet ve girisimciligin gelistirilmesi konularinda da hedefleri yüksektir.

Istanbul ve Ankara’nin ortasinda yer alan Düzce Üniversitesi, büyük kentlerin herkesçe bilinen (trafik, hirsizlik, kirlilik, vb) sorunlarindan arinmis verimli bir çalisma ortami ile birlikte, istendigi anda büyük sehirlerdeki sosyal ve kültürel etkinliklere günübirlik dahi ulasma olanagini ayni anda sunmaktadir.

Mühendislik Fakültesi Dekani olan ögretim üyesinin gerçeklestirebilecekleri kendi hayalleri ile sinirli olacaktir. Ülkemizin ve Üniversitemizin gelisimine katki vermek isteyenlerin basvurularini veya her tür sorularini bekliyoruz.

Funda Sivrikaya Serifoglu

Düzce Üniversitesi Rektörü
Konuralp Yerleskesi, 81620 BeçiYörükler, Düzce, Turkey

e-posta: fundaserifoglu@duzce.edu.tr
tel: ++90-380-542 11 01
faks: ++90-380-542 11 03